Parhaan vedonvälittäjän löytäminen

Tärkeä osa vedonlyöntiä on oikean vedonvälittäjän löytäminen. Kuten kaikessa muussakin, mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi toiselle ja ennen vedonvälittäjän etsimistä, on hyvä miettiä vastaus muutamiin kysymyksiin. Ensinnäkin, mistä haluaa lyödä vetoa? Jos haluaa lyödä vetoa jääkiekosta, kannattaa vertaileminen aloittaa sitä, kuka vedonvälittäjistä tarjoaa kattavimman listan kertoimia jääkiekkoa varten. Lisäksi, mitä liigaa itse seuraa? Jääkiekolle kertoimia tarjoavien vedonvälittäjien tarjonta kattaa varmasti NHL-liigan, mutta entä jos haluaakin lyödä vetoa SM-liigasta? Tai jääkiekon ohella vaikka pesäpallosta? Varmista, että valitsemasi vedonvälittäjä tarjoaa kertoimia juuri niille peleille, joista sinä haluat lyödä vetoa.

Finding the best bookmakerKun olet löytänyt muutaman potentiaalisen vedonvälittäjän, voit ruveta vertailemaan kertoimia. Erityisesti pienempiä liigoja pelatessa, kertoimissa voi olla suuriakin vaihteluita. Vertaile siis kertoimia ajan kanssa, sillä mitä paremmat kertoimet löydät, sitä enemmän rahaa teet onnistuneilla vedoillasi. Käytä hyödyksesi myös internetin keskustelupalstoja ja vertailuun keskittyviä sivustoja, nämä säästävät aikaasi, eikä sinun tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Kun lopulta löydät sopivan tuntuisen vedonvälittäjän, tee vielä hieman tutkimusta ja lue muiden pelaajien kokemuksia vedonvälittäjästä. Varmista, että vedonvälittäjä hyväksyy sinun suosimasi talletustavan, oli se sitten luottokortti tai nettilompakko kuten Neteller, lisäksi selvitä minkä maan lisenssillä vedonvälittäjä operoi. On tärkeää varmistaa, että et törmää ongelmiin voittoja kotiuttaessasi ja saat siirrettyä voitot pankkitilillesi verovapaina.

Viimeinen kategoria on vedonvälittäjän bonustarjonta. Bonukset usein vaikuttavat lähinnä rasittavilta mainoksilta, mutta kyse on kuitenkin parhaimmillaan ilmaisesta pelirahasta. Nettikasinot ja vedonvälittäjät tarjoavat pitkän listan erilaisia bonuksia, kun kyse on vedonlyönnistä, yleisin bonuksen muoto on talletusbonus. Usein vedonvälittäjät tarjoavat 100 % talletusbonusta tiettyyn summaan saakka, esimerkiksi 100 euroon. Tämä tarkoittaa sitä, että kun talletat pelitilillesi 100 euroa, saat toiset 100 euroa ilmaista pelirahaa. Tämä voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja tavallaan se onkin sitä. Kyllä, talletusbonus tarjoaa juuri sen mitä lupaakin, mutta bonusrahaan sisältyy usein pitkä lista ehtoja, joihin tulee aina tutustua etukäteen! Yleisimpiä ovat kierrätysehdot, bonusrahat tulee kierrättää tarpeeksi monta kertaa ennen kuin niitä voi kotiuttaa. Myös kertoimille voi olla minimivaatimukset, tämän tarkoituksena on saada pelaajat tekemään riskialttiita vetoja bonuksilla.