Jääkiekko ja vedonlyönti

Jääkiekko muiden suurten lajien tapaan on myös suosittu vedonlyöntikohde ja monet suuret eurooppalaiset vedonvälittäjät ovat viime vuosien aikana paranteet tarjontaansa, mitä tulee jääkiekon kertoimiin. Vaikka Euroopassa se suosituin urheilulaji onkin jalkapallo, on tilanne myös jääkiekon vedonlyönnin suhteen varsin hyvä. Yhdysvalloissa jääkiekon ohi suosiossa menevät amerikkalainen jalkapallo ja koripallo, lisäksi ne yhdysvaltalaiset vedonvälittäjät jotka tarjoavat kertoimia jääkiekolle, yleensä keskittyvät NHL-liigaan. Tämä kannattaa huomioida vedonvälittäjää valitessa, tutustu aina huolellisesti tarjontaan ja myös vertaile kertoimia muutaman muun sivuston kanssa, ennen vedonvälittäjän valintaa. Kukapa ei pitäisi bonuksista, mutta vedonvälittäjää ei kannata kuitenkaan valita pelkästään bonuksien perusteella. Vaikka moni vedonlyöjistä rekisteröityykin ensimmäisenä vastaan tulevalle sivustolle, kertoimissa todellakin on eroja. Varsinkin jos pelaa paljon pienempiä liigoja, kertoimien skaala voi yllättää.

Ice hockey and sports bettingYksi tärkeimpiä menestyvän vedonlyöjän taitoja on arvokkaiden vetojen löytäminen. Vertaile sivustoja ja etsi kohteita joille vedonvälittäjä on mielestä antanut liian suuren kertoimen, sillä juuri näillä kohteilla voit kasvattaa pelikassaasi. Tämä vie suurimman osan myös ammatikseen vetoa lyövien ihmisten ajasta, jos haluat pelata voitollista peliä pitkällä tähtäimellä, käytä aikaa arvokkaiden vetojen etsimiseen. Ja ole kärsivällinen, vetoa ei opi lyömään muutamassa päivässä ja vedonlyönnissä on aina ylä- ja alamäkiä. Kunhan etsit arvokkaita vetoja ja pidät vetojen panokset järkevinä, sinut palkitaan. Älä ikinä sijoita yhteen vetoon yli viittä prosenttia pelikassastasi, sillä jo viisi prosenttiakin on korkea summa, mutta sopii aloitteleville vedonlyöjille, joiden pelikassa on esimerkiksi 100 euroa. Jos siis pelitililläsi on 100 euroa, älä lyö yli viiden euron yksittäisiä vetoja, sillä muuten vaihtelut ovat kassaasi nähden liian suuria.

Suurin osa ihmistä lyö vetoa vain huvikseen, usein bonusrahat silmissä vilkkuen, eikä vedon lopputuloksella ole edes suurta väliä. Vetopäätöksiä ei tehdä järkisyistä, enemmänkin tunnesyistä, monet ihmiset lyövät vetoa lähinnä oman joukkueensa puolesta. Tämä on virhe ja yksi ensimmäisiä oppitunteja, älä siis ikinä lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta! Tulet arvioimaan kotijoukkueesi voittamisen todennäköisyyden yläkanttiin, ja lisäksi joukkueen hävitessä häviät vielä rahaakin. Kun oma joukkueesi pelaa, keskity olennaiseen ja seuraa peliä ystävien kanssa vaikka muutaman oluen parissa.